طرح توجیهی فنی ،اقتصادی پرورش قـارچ خوراکی
مطالعات امکان سنجی مقدماتی و طرح توجیهی فنی ، مالی و اقتصادی پرورش قـارچ خوراکـی
قارچها دستهای جداگانه از یوکاریوتها را تشکیل میدهند و نه گیاه هستند و نه جانور. این دسته همگی دگرپرورده (هتروتروف یا دگرخوار) بوده و برای رشد و تکثیر به ترکیبات آلی برای دریافت انرژی و کربن نیاز دارند. قارچها هوازی یا ناهوازی اختیاری هستند.مطالعات نشان می دهد که هر ۱۰۰ گرم قارچ فقط ۱۲ کالری، انرژی دارد. قارچهای خوراکی کشت شده در کشور چهار دسته هستند، قارچ دکمه ای، صدفی، ژاپنی و چینی به علاوه سالانه ۲۱ هزار تن قارچ خوراکی در استان تهران تولید می شود.قارچ خوراکی جایگاه ویژه ای از نظر ارزش غذایی در بین محصولات کشاورزی در سراسر جهان دارد و در سالهای اخیر مصرف آن در جهان بسیار افزیش یافته است . ارزش غذایی بالا ، طعم و مزه مطلوب و سرعت و سهولت آشپزی با قارچ دلیل افزیش استقبال مردم از آن میباشد . قارچ خوراکی سرشار از انواع ویتامینها، پروتئین، چربیهای محلول و کالری است . این ویژگیها باعث میشود قارچ در سبد غذایی همه افراد حتی افراد دارای رژیمهای خاص غذایی نیز قرار گیرد. انواع مختلفی از قارچهای خوراکی در دنیا پرورش داده میشود که رایجترین آن قارچ تکمهای یا به اصطلاح علمی «آگاریکوس » است …
این طرح توجیهی شامل موارد زیر میباشد:
موضوع طرح : پرورش قـارچ خوراکـی
تولیدات : قارچ خوراکی
دستگاه صادر کننده مجوز : وزارت جهاد کشاورزی
ظرفیت : ۵۰ تن در سال
سرمایه گذاری کل طرح : ۸۸۹/۸ میلیون ریال
مقدمه
معرفی کامل محصول
امکان سنجی و محاسبه هزینه ها
و…
دیدگاه ها