طرح توجیهی تولید قوطی کنسرو
چکیده طرح :
کُنسِرْوْ به روشی برای نگهداری از غذا و همچنین به خوردنیهای نگهداری شده به این روش گفته میشود. میتوان گفت که هدف از کلمه کنسرو کردن در صنایع غذائی ایجاد شرایطی است که بتوان تحت آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدت طولانی نگهداری نمود. در نتیجه از نقطه نظر کلی تمامی روشهای نگهداری مانند استفاده از حرارت، سرما، مواد افزودنی، اشعه و… در واقع نوعی روش کنسرو سازی میباشند….
این طرح توجیهی شامل :
نام محصول : تولید قوطی کنسرو
موارد کاربرد : بسته بندی مواد غذایی
مواد اولیه مصرفی : ورق قلع اندود ، مایع لاستیک
اشتغالزایی : ۵۰ نفر
ظرفیت پیشنهادی طرح : ۹ میلیون عدد در سال
خلاصه عناوین:
- معرفی محصول
- نام و کد آیسک قوطی کنسرو
- شماره تعرفه گمرکی قوطی کنسرو
- شرایط واردات
- بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)
- بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
- توضیح موارد مصرف و کاربرد
- بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف قوطی کنسرو
- اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده قوطی کنسرو
- شرایط صادرات
- وضعیت عرضه و تقاضای قوطی کنسرو
- بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید
- وضعیت طرحهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
- بررسی روند واردات قوطی کنسرو
- بررسی روند مصرف قوطی کنسرو
- بررسی روند صادرات قوطی کنسرو
- بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات
- بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
- تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول
- بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
- میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
- وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
- بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
- وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
- تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید
- منابع و مآخذ
دیدگاه ها