no-img
دانلود طرح توجیهی

طرح توجیهی توليد پودر و مايع تخم مرغ


دانلود طرح توجیهی

ادامه مطلب

طرح توجیهی تولید پودر و مایع تخم مرغ
zip
مرداد ۳۰, ۱۳۹۲

طرح توجیهی تولید پودر و مایع تخم مرغ


مطالعات امکان سنجی مقدماتی و طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

تخم مرغ کالایی است که با نوسان شدید قیمت در طول سال مواجه می باشد. در فصول گرم به دلیل مصرف کمتر، قیمت تخم مرغ کاهش می یابد و بر عکس در فصول سرد، قیمت آن افزایش می یابد ؛اما به دلیل فسادپذیری و حساس  بودن تخم مرغ نمی توان مدت طولانی آن را نگهداری نمود. برای ایجاد تعادل در بازار این کالا، می توان در زمان هایی که عرضه کالا زیاد و تقاضای آن کم است، و در نتیجه قیمت پایین تر است، این ماده غذایی فساد پذیر را تبدیل به پودر با ماندگاری بالا نمود، تا در زمان هایی که با کمبود مواجهیم از پودر آن استفاده کنیم.حجم کم ٬ قابلیت نگهداری بالا و سهولت جابجایی این امکان را فراهم می سازد که بجای نیاز به خرید روزانه تخم مرغ تازه با تناوبهای زمانی طولانی تر اقدام به خرید پودر تخم مرغ نمود.پودر تخم مرغ را می توان به سادگی و سریع در فرمولاسیون تولید محصولات بکار برد که این امر باعث سهولت و افزایش سرعت تولید می شود.سهولت استفاده از پودر تخم مرغ باعث کاهش هزینه های حمل و نقل ٬ کارگری و تجهیزات مربوط به نگهداری ٬ شستشو شکستن جداسازی و غیره . . . می گردد.

این طرح توجیهی شامل :

نام محصول : پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

موارد کاربرد : تولید سس ، غذاهای نیمه آماده ، کیک و کلوچه و ….

مواد اولیه مصرفی : تخم مرغ تازه

ظرفیت طرح : ۵۴۰ تن سالیانه

اشتغالزایی : ۳۶ نفر

خلاصه عناوین:

معرفی محصول
نام و کد آیسک پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ
بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ
توضیح موارد مصرف و کاربرد پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ
شرایط صادرات
و….

فرمت فایل : pdf

تعداد صفحات: ۴۵

3500 تومان – خرید


درباره نویسنده

admin 987 نوشته در دانلود طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.