طرح توجیهی تولید پودر گوجه فرنگی
مطالعات امکان سنجی مقدماتی و طرح توجیهی تولید پودر گوجه فرنگی
محصولی که در این گزارش تولید آن مورد بررسی قرار میگیرد پودر گوجه فرنگی میباشد.
گوجه فرنگی (به فارسی افغانستان: بادمجان رومی) (نام علمی: Solanum lycopersicum) میوهای سرخرنگ و آبدار است. این گیاه بومی آمریکای جنوبی و مرکزی است که طی دورهٔ استعماری اسپانیا به سایر نقاط جهان منتقل شد. انواع مختلف این گیاه امروزه در سراسر جهان پرورش داده میشود.گوجه فرنگی سرشار از ویتامین سی و لیکوپن است. این میوه امروزه به روشهای محتلفی، به طور خام یا بهعنوان یکی از مواد لازم برای تهیهٔ غذا، انواع سس و نوشیدنی مصرف میشود و بخش مهمی از رژیم غذایی مردم بسیاری از کشورها را تشکیل میدهد. کشت و پرورش این گیاه به طور کلی، مساحتی حدود سه میلیون هکتار را به خود اختصاص داده است، که نزدیک یکسوم کل مساحت مختص به کشت ترهبار در جهان است
این طرح توجیهی شامل :
نام محصول : پودر گوجه فرنگی
موارد کاربرد : صنایع غذایی ، تهیه سس و سوپ های آماده
مواد اولیه مصرفی : گوجه فرنگی تازه
ظرفیت طرح : ۳۳۳ تن سالیانه
خلاصه عناوین:
معرفی محصول
نام و کد آیسک پودر گوجه فرنگی
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی پودر گوجه فرنگی
توضیح موارد مصرف و کاربرد پودر گوجه فرنگی
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف پودر گوجه فرنگی
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده پودر گوجه فرنگی
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضای پودر گوجه فرنگی
بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید
وضعیت طرحهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
بررسی روند واردات محصول
بررسی روند مصرف
بررسی روند صادرات پودر گوجه فرنگی
بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول
و….
دیدگاه ها