طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه آشپزی
طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه آشپزی
بدون شک قویترین غریزه ای ازابتدای تولد انسان اجرا به جنب وجوش وتلاش وادار ساخت ونظام تلاش خود را درراه سیدن وارضای این غریزه به کارگرفت . احساس گرسنگی وبرطرف کردن آن بود که این امری اجتناب ناپذیراست .
پروژه مایک آموزشگاه آشپزی است که دریک محل ۷۵ متری خواهد شد (مخصوص بانوان ) می باشد ظرفیت آموزشگاه ۳۰ نفرهنرجو می باشد که دردوشیفت ۱۵ نفر صبح ازساعت ۳۰/۸ تا ۳۰/۱۱ ودرشیفت بعدازظهر ۱۵ نفر ازساعت ۴تا۷ وبرای هرگروه سه روزدر هفته می باشد که معمولاً ازهنرجویان علاقمند بالای ۱۵ سال ثبت نام به عمل خواهد آمد وکسانی که می خواهند ازمدرک ومربیگری فنی وحرفه ای استفاده کنند باید حتماً مدرک فوق دیپلم به بالا داشته وکسانی که می خواهند گواهینامه مهارت دریافت نمایند حتماً مدرک دیپلم داشته باشند هرهنرجو برای گرفتن دیپلم درجه یک باید ۵۴ جلسه درطی دوره آموزشی بگذرانند …
موضوعات بررسی شده در طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه آشپزی:
مقدمه
توصیف پروژه
توجیه پروژه با منطق
امکان سنجی
محل تأسیس و شرایط ساختمان
بیمه و دریافت مجوز
کروکی
چارت
برآورد نیروی انسانی و حقوق و دستمزد
برآورد تجهیزات و برآورد قیمت
محاسبات مالی
برآورد استهلاک
توجیه اقتصادی
جدول هزینه ها
نحوه جذب سرمایه
برنامه های خلاق تبلیغاتی
زمان بندی پروژه
گزارش بازدید
ضمایم
دانلود طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه آشپزی مناسب برای
درس کارآفرینی در دانشگاه ها
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
دیدگاه ها