گزارش کارآموزی تولید فرآوردههای بهداشتی شرکت پاکشو
گزارش کارآموزی تولید فرآوردههای بهداشتی شرکت پاکشو مناسب برای رشته شیمی
خلاصه ای از گزارش کارآموزی :
شرکت پاکشو از سال ۱۳۴۰ در کارخانه کوچک به مساحت ۴۰۰ مترمربع و تنها ۵ نفر در آن مشغول به کار بودند آغاز بکار کرد و نخستین محصول خود یعنی مایع طرفشویی گلرنگ را به بازار فرستاد. یک سال بعد مایع سفیدکنند و پس از چهار سال یعنی در سال ۱۳۴۵ مایع شیشهشوی گلرنگ را به بازار مواد شوینده و پاک کننده عرضه کرد شرکت پاکشو در سال ۱۳۴۶ یکی از محصولات خود یعنی جرم گیری توالت گلرنگ را وارد بازار کرد و ۶ سال بعد یعنی سال ۱۳۵۱ امتیاز تولید چهار فرآورده یاد شده بطور رسمی به شرکت پاکشو واگذار شد و به این ترتیب دوره تازه فعالیتهای تولیدی این شرکت تداوم یافت. در طول سالهای ۵۳ و ۵۴ محصولاتی چون پودر لباسشوئی و ظرفشویی و صابون و مایع دستشوئی به بازار عرضه شد.
پس از انقلاب فرآوردههایی در اولویت تولید قرار گرفت که مواد اولیه آن در شرکت وجود داشته باشد. در اجرای این سیاست از سال ۶۸ به بعد تولیدات منحصر به مایع ظرفشوئی، سفید کننده، جرمگیر توالت وشیشهشوی مورد استقبال فراوان و غیر قابل پیشبینی مصرفکنندگان قرار گرفت و در نتیجه شرکت ناچار شد تشکیلات خودرا گسترش دهد……….
گزارش کارآموزی تولید فرآوردههای بهداشتی شرکت پاکشو حاوی مطالب زیر میباشد :
تاریخچه شرکت پاکشو……………………………………………………………………………… ۳
مو و لزوم استفاده از شامپوها………………………………………………………………….. ۴
شامپو و انواع آن……………………………………………………………………………………… ۷
دترجنتها (سورفکتانتها) و انواع آن…………………………………………………………. ۹
تری اتانول آمین لوریل سولفات…………………………………………………………………. ۱۷
سولفوساکسیناتها…………………………………………………………………………………….. ۱۷
فتی اسید آلکانول آمید………………………………………………………………………………. ۱۸
ایمیدازولینها…………………………………………………………………………………………… ۱۹
بتائینها…………………………………………………………………………………………………… ۲۰
عوامل حالت دهنده مو………………………………………………………………………………… ۲۱
محافظت کنندهها………………………………………………………………………………………. ۲۲
عوامل شفاف کننده…………………………………………………………………………………… ۲۳
عوامل غلظت دهنده…………………………………………………………………………………… ۲۴
افزودینهای که به پایداری شامپو کمک میکنند…………………………………………….. ۲۵
کف…………………………………………………………………………………………………………. ۲۵
مواد اولیه شامپو و کنترل کیفیت آنها…………………………………………………………. ۲۶
آب و کنترل کیفیت آن……………………………………………………………………………….. ۳۷
فرمولاسیون دو نوع شامپو و مایع دستشویی……………………………………………… ۴۱
مراحل ساخت شامپو………………………………………………………………………………… ۴۳
کنترل کیفیت محصول……………………………………………………………………………….. ۴۵
روشهای اصلاح محصول………………………………………………………………………….. ۴۹
نرم کنندههای لباس………………………………………………………………………………….. ۵۰
سفیدکنندهها …………………………………………………………………………………………… ۵۲
مایع ظرفشویی…………………………………………………………………………………………. ۵۵
جرم گیر…………………………………………………………………………………………………. ۵۸
شیشه شوی…………………………………………………………………………………………….. ۶۰
نرم کننده موی سر…………………………………………………………………………………… ۶۲
میکروبیولوژی…………………………………………………………………………………………. ۶۳
دیدگاه ها