طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل
مطالعات امکان سنجی مقدماتی و طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل(۱۰۰۰کندو)
عسل عبارت است از شهد گلها که زنبور عسل توسط خرطوم کوچک خود آن را مکیده و از راه دهان به کیسه بسیار کوچک خود موسوم به کیسه عسلی وارد میکند. وقتی میزان شهد جمعآوری شده به حدود “۴۰” میلیگرم رسید، گلها را رها کرده و به سمت کندو پرواز میکند.عسل شامل قندهایی چون گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، کلسیم، کلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات است. در ضمن اینکه ویتامین هایی همچون B1 ، B2 ، B6 ، B3 ، B5 و C نیز براساس کیفیت و نوع عسل به نسبت های متفاوت در آن دیده می شود.
این طرح توجیهی شامل موارد زیر میباشد:
موضوع طرح : پرورش و نگهداری زنبور عسل
تولیدات : عسل
دستگاه صادر کننده مجوز : وزارت جهاد کشاورزی
تعداد شاغلین : ۸ نفر
ظرفیت طرح : ۱۰۰۰کندو
مقدمه
معرفی کامل محصول
امکان سنجی و محاسبه هزینه ها
و…
دیدگاه ها