طرح توجیهی دودیکردن و شورکردن ماهی
خلاصه طرح :
هدف از انجام این بررسی مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید ماهی دودی و شور است . در این بررسی بازار فروش ، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث ، منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین آلات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است . طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود ۸۰۰ میلیوم تومان دارد و هزینه های در گردش سالانه مورد نیاز برای تولید و تامین منابع در حدود ۱۷۰ میلیون تومان برآورد شده است ….
این طرح توجیهی شامل :
نام محصول : ماهی دودی
موارد کاربرد : محصول خوراکی
سرمایه ثابت طرح : ۶۸۶۲ میلیون ریال
مواد اولیه مصرفی : ماهی
اشتغالزایی : ۳۳ نفر
ظرفیت پیشنهادی طرح : ۵۰۰ تن در سال
موضوعات بررسی شده در این طرح :
- مقدمه
- معرفی محصول
- ترکیب شیمیایی
- نام و کد ماهی دودی (آیسیک ۳)
- شماره تعرفه گمرکی
- شرایط واردات
- بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی )
- استاندارد و ویژگی های ماهی دودی
- ویژگیهای ظاهری ماهی دودی
- ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژی
- نحوه بسته بندی
- بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
- قیمت محصول در ۵ سال گذشته
- توضیح موارد مصرف و کاربرد
- اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده ماهی دودی
- شرایط صادرات ماهی دودی
- وضعیت عرضه و تقاضای ماهی دودی
- شرحی بر وضعیت تولید کنندگان داخلی ماهی دودی
- بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
- بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم
- بررسی اجمالی رقبا و دور نمای پوشش تقاضا در سالهای آتی
- بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
- بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ۸۵ و امکان توسعه آن
- شرحی بر وضعیت گذشته صادرات محصولات
- صادرات ، بررسی سوابق و عوامل اصلی مؤثر در آن
- شرحی بر صادرات
- محدودیتهای دولت جهت صادرات
- بررسی نیاز به ماهی دودی با اولویت صادرات
- چگونگی انتقال تکنولوژی
- مسائل زیست محیطی مرتبط با تکنولوژی منتخب
- ضایعات تولیدی تکنولوژی منتخب
- بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی
- تعیین ظرفیت اقتصادی
- محاسبه تعداد ماشین آلات مورد نیاز
- انتخاب فروشنده یا سازنده ماشین آلات
- سایر نیازمندیها
- لیست تجهیزات آزمایشگاهی
- تجهیزات حمل و نقل درون و برون کارگاهی
- تجهیزات اداری مورد نیاز طرح
- فضاها و ساختمانها
- فضای مورد نیاز بخش اداری کارخانه
- محاسبه فضای مورد نیاز تولیدی
- فضای مورد نیاز غیر مستقیم تولید
- فضای مورد نیاز نهارخوری و آشپزخانه
- فضای مورد نیاز سرویس بهداشتی
- فضای مورد نیاز انبار مواد اولیه
- فضای مورد نیاز انبار محصول
- خلاصه وضعیت فضاهای مورد نیاز
- میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن
- مشخصات فنی مواد اولیه و میزان مصرف
- میزان مواد اولیه ( اصلی ، کمکی و بسته بندی) مورد نیاز طرح
- میزان مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید محصولات طرح
- میزان مواد مصرفی کمکی و بسته بندی
- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
- وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
- چارت سازمانی دوران بهره برداری
- بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و …
- تأسیسات برق اضطراری
- سیستم تصفیه آب
- سیستم تصفیه فاضلاب
- سوخت مصرفی ( گاز و گازوئیل )
- سیستم هوای فشرده
- سیستم بخار مصرفی
- سیستم گرمایش
- سیستم سرمایش
- تجهیزات اطفاء حریق
- وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
- تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید
دیدگاه ها