طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز ( سیب زمینی)
خلاصه طرح : فرنچ فرایز یا خلال سیب زمینی سوخاری به قطعاتی از سیب زمینی که ابعاد ۱ در ۱ سانتیمتر مربع ابعاد عرضی و ۶-۷ سانتیمتر طول داشته باشد و در روغن داغ سرخ میگردد اطلاق میشود. این نوع خلال سیب زمینی در بریتانیا چیپس نام دارند. در حالی که در ایالات متحده آمریکا و بیشتر کشورهای دیگر بنام فرنچ فرایز مرسوم است. در این طرح توجیهی به بررسی و برآورد هزینه های تاسیس یک واحد تولیدی فرنچ فرایز میپردازیم ….
این طرح توجیهی شامل :
نام محصول : فرنچ فرایز ( سیب زمینی)
موارد کاربرد : تنقلات ، کاربرد در غذاها
مواد اولیه مصرفی : سیب زمینی
اشتغالزایی : ۹۶ نفر
ظرفیت پیشنهادی طرح : ۷۲۰۰ تن در سال
خلاصه عناوین:
معرفی فرنچ فرایز
نام و کد آیسک فرنچ فرایز
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
توضیح موارد مصرف و کاربرد فرنچ فرایز
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده فرنچ فرایز
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضای فرنچ فرایز
بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید
وضعیت طرحهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
بررسی روند واردات محصول
بررسی روند مصرف
بررسی روند صادرات محصول
بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح تولید فرنچ فرایز
وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید
منابع و مآخذ
دیدگاه ها