no-img
دانلود طرح توجیهی

گزارش کارآفرینی طرح توليد سوسیس و کالباس - دانلود طرح توجیهی


دانلود طرح توجیهی

ادامه مطلب

گزارش کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس
zip
خرداد ۱۰, ۱۳۹۵

گزارش کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس


گزارش کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس

معرفی محصول :

مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد و فرآورده های گوشتی از جمله سوسیس ها و کالباس هایی نیز که از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذیذی بشمار می آیند که ضمن اینکه هر انسانی را از گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد چرا که مقدار پروتئین های حیوانی اسیدهای آمینه ضروری ومناسب درآنها به اندازه کافی بالا میباشد و میتواند منبع غذائی خوبی در رژیم غذائی یک فرد باشد از طرفی با توجه به روند صنعتی شدن جامعه و افزایش تمایل افراد به استفاده از غذاهای نیمه آماده یا به اصطلاح فست فود  به دلیل وقت کم مصرف این نوع فرآورده های گوشتی نیز روزبه روزبیشتر می شود و توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود ۲۵۰ کارخانه فعال و تولید حدود ۴۰۰ هزار تن در سال به مقدار ۴ کیلو در سال  میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشد میزان  مصرف در کشورهای اروپائی سرانه ۶۴ کیلو میباشد با نظری به تاریخچه صنعت تولید سوسیس و کالباس درایران و روند صعودی آمار تولید کنندگان و بالطبع روند صعودی مصرف این کالا بیشتر به این قضیه واقف میشویم….

 

موضوعات بررسی شده در گزارش کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس :

  • فصل اول                                                                                                                                           
  • جدول نتایج چکیده طرح
  • فصل دوم
  • کلیات در راستای شناسائی محصول و مقدمه
  • ۱-۲ تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و….
  • ۲-۲ چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای
  • ۳-۲ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش
  • فصل سوم       
  • بررسی و برآوردهای فنی
  • ۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه
  • ۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید
  • ۳-۳ مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد
  • ۴-۳ بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت
  • ۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد
  • ۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری  همراه با مشخصات فنی منابع تامین و …
  • ۷-۳ بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید
  • ۸-۳ تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی
  • ۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی
  • ۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و …
  • فصل چهارم
  • بررسی های مالی و اقتصادی
  • ۱-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد
  • ۲-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد
  • ۳-۴ برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری
    ۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی
  • ۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید
  • ۶-۴ محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار
  • ۷-۴ تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی

 

دانلود گزارش توجیهی طرح تولید سوسیس و کالباس بالا مناسب برای

درس کارآفرینی در دانشگاه ها
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

 

فرمت فایل : WORD قابل ویرایش

تعداد صفحات: ۳۱ صفحه

برای خرید بر روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

7000 تومان – خرید


درباره نویسنده

admin 987 نوشته در دانلود طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.