no-img
دانلود طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید چيپس سيب‌زميني


دانلود طرح توجیهی

ادامه مطلب

طرح توجیهی تولید چیپس سیب‌ زمینی
zip
شهریور ۳۱, ۱۳۹۲

طرح توجیهی تولید چیپس سیب‌ زمینی


خلاصه طرح :

چیپس سیب زمینی و یا به اختصار چیپس نوعی اسنک است که از برش سیب زمینی به ورقه‌های نازک و سرخ کردن آنها در روغن تهیه می‌شود. عموماً از نمک بعنوان افزودنی برای طعم دار کردن چیپس استفاده می‌شود اما از ادویه جات دیگری مانند فلفل نیز برای طعم دار کردن آن استفاده می‌شود. برای تولید چیپس لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود . سیب زمینی باید درشت سالم ، کاملا رسیده و دارای کمترین گره و حفره در سطح آن باشد…..

این طرح توجیهی شامل :

نام محصول : چیپس سیب‌زمینی

موارد کاربرد : خوراکی ( تنقلات )

سرمایه ثابت طرح : ۲۲۷۰۶ میلیون ریال

مواد اولیه مصرفی : سیب زمینی و روغن

اشتغالزایی : ۴۱ نفر

ظرفیت پیشنهادی طرح : ۱۰۸۰ تن در سال

 

موضوعات بررسی شده در این طرح :

  • مقدمه
  • معرفی محصول
  • ترکیب شیمیایی
  • نام و کد محصول (آیسیک ۳)
  • شماره تعرفه گمرکی
  • شرایط واردات
  • بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی )
  • استاندارد و ویژگی های
  • ویژگیهای ظاهری
  • ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژی
  • نحوه بسته بندی
  • بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
  • قیمت چیپس سیب‌زمینی در ۵ سال گذشته
  • توضیح موارد مصرف و کاربرد چیپس سیب‌زمینی
  • اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
  • کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
  • شرایط صادرات
  • وضعیت عرضه و تقاضای چیپس سیب‌زمینی
  • شرحی بر وضعیت تولید کنندگان داخلی چیپس سیب‌زمینی
  • بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
  • بررسی روند واردات چیپس سیب‌زمینی از آغاز برنامه سوم
  • بررسی اجمالی رقبا و دور نمای پوشش تقاضا در سالهای آتی
  • بررسی روند مصرف چیپس سیب‌زمینی از آغاز برنامه
  • بررسی روند صادرات چیپس سیب‌زمینی از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ۸۵ و امکان توسعه آن
  • شرحی بر وضعیت گذشته صادرات محصولات
  • صادرات ، بررسی سوابق و عوامل اصلی مؤثر در آن
  • شرحی بر صادرات
  • محدودیتهای دولت جهت صادرات
  • بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات
  • چگونگی انتقال تکنولوژی
  • مسائل زیست محیطی مرتبط با تکنولوژی منتخب
  • ضایعات تولیدی تکنولوژی منتخب
  • بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی
  • تعیین ظرفیت اقتصادی
  • محاسبه تعداد ماشین آلات مورد نیاز
  • انتخاب فروشنده یا سازنده ماشین آلات
  • سایر نیازمندیها
  • لیست تجهیزات آزمایشگاهی
  • تجهیزات حمل و نقل درون و برون کارگاهی
  • تجهیزات اداری مورد نیاز طرح
  • فضاها و ساختمانها
  • فضای مورد نیاز بخش اداری کارخانه
  • محاسبه فضای مورد نیاز تولیدی
  • فضای مورد نیاز غیر مستقیم تولید
  • فضای مورد نیاز نهارخوری و آشپزخانه
  • فضای مورد نیاز سرویس بهداشتی
  • فضای مورد نیاز انبار مواد اولیه
  • فضای مورد نیاز انبار محصول
  • خلاصه وضعیت فضاهای مورد نیاز
  • میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن
  • مشخصات فنی مواد اولیه و میزان مصرف
  • میزان مواد اولیه ( اصلی ، کمکی و بسته بندی) مورد نیاز طرح
  • میزان مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید محصولات طرح
  • میزان مواد مصرفی کمکی و بسته بندی
  • پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
  • وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
  • چارت سازمانی دوران بهره برداری
  • بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و …
  • تأسیسات برق اضطراری
  • سیستم تصفیه آب
  • سیستم تصفیه فاضلاب
  • سوخت مصرفی ( گاز و گازوئیل )
  • سیستم هوای فشرده
  • سیستم بخار مصرفی
  • سیستم گرمایش
  • سیستم سرمایش
  • تجهیزات اطفاء حریق
  • وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
  • تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی  و  پیشنهاد  نهایی  در  مورد  احداث  واحد های جدید

فرمت فایل : pdf

تعداد صفحات: ۶۱

4500 تومان – خرید


درباره نویسنده

admin 987 نوشته در دانلود طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.