no-img
دانلود طرح توجیهی

فایل فرآیند توليد كنسرو و رب گوجه فرنگي - دانلود طرح توجیهی


دانلود طرح توجیهی

ادامه مطلب

فایل فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی
zip
مهر ۱۲, ۱۳۹۵

فایل فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی


فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی

معرفی محصول :

طرح حاضر طرح توجیهی تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی میباشد . کلمه کنسرو از لغت یونانی Conservar  به معنی حفظ کردن مشتق شده است. به طور کلی کنسرو کردن در صنایع غذائی عبارت است از ایجاد شرایطی که بتوان تحت آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدتهای طولانی حفظ نمود. بنابراین تعریف از کلمه کنسرو باید بتوان برای کلیه روشهایی که به هر نحو موجب افزایش زمان قابلیت نگهداری محصول می شوند استفاده نمود. اما در ایران از ابتدای کار صنایع قوطی کردن مواد غذائی از کلمه کنسرو برای آن استفاده گردیده و هنوز هم این غلط مصطلح  متداول می باشد.

کنسرو سازی روشی است که با استفاده از حرارت و خروج اکسیژن، موجب مرگ یا عدم رشد میکرو ارگانیزم ها می شود. در این روش ماده غذائی به صورت تجارتی سترون می گردد. این بدان معناست که ماده غذائی فاقد میکرو ارگانیزم هائی است که در شرایط معمولی نگهداری فرآورده قادر به رشد و ایجاد فساد باشند…..

 

موضوعات بررسی شده در فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی :

فصل اول

  • پیشگفتار
  • مقدمه
  • تعریف موضوع
  • اهمیت موضوع

فصل دوم :

  • مراحل کنسروسازی
  • انتخاب مواد اولیه
  • درجه بندی مواد اولیه
  • تمیز کردن مواد اولیه
  • آماده کردن ماده اولیه
  • جدا کردن پوست
  • قطعه – قطعه کردن
  • استفاده از خلاء برای خارج کردن اکسیژن، هوا و گازها
  • بلانچینگ
  • پر کردن در بسته Filling
  • تخلیه هوا و گازها Exhausting
  • خارج کردن هوا با استفاده از حرارت
  • خارج کردن هوا با استفاده از روش های مکانیکی
  • خارج کردن هوا با استفاده از تزریق بخار
  • درب بندی قوطیهای کنسرو Seaming
  • فرآیند حرارتی کنسروها
  • پخت محصول
  • حرارت دادن به منظور استرالیزاسیون محصول
  • دستگاهها و روش های حرارت دادن کنسروها
  • سرد کردن بسته های کنسرو
  • کد گذاری و برچسب زنی قوطیهای کنسرو
  • کارتن گذاری و نگهداری قوطیها
  • بحث میکروبیولوژی قوطیهای کنسرو
  • فساد کنسروها
  • طبقه بندی کنسروها و آلودگی آنها
  • شاخصهای کیفیت محصول
  • آزمایشهای میکروبی اختصاصی کنسروهای مواد غذایی
  • برداشت نمونه از مواد غذایی محتوی در قوطی کمپوت
  • تهیه اولین رقت از ماده غذایی
  • تهیه رقت مورد لزوم از قسمت مایع قوطی
  • تهیه رقت مورد لزوم از قسمت جامد قوطی
  • محلولهای رقیق کننده
  • روشهای شمارش میکروبی
  • سترون سازی با گرما
  • محاسبات حرارتی استریلیزاسیون کنسروها
  • بسته ‌بندی کنسروها
  • استانداردهای قوطی کنسرو
  • آماده کردن قوطی‌ها برای باز کردن و نمونه برداری
  • بسته‌بندی و نشانه گذاری

فصل سوم :

  • فرآیند تولید رب گوجه فرنگی
  • پیدایش گوجه فرنگی
  • ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی
  • کشت گوجه فرنگی
  • برداشت محصول
  • حمل گوجه فرنگی
  • تولید رب
  • خرد کردن گوجه فرنگی
  • تغلیظ آب گوجه فرنگی
  • بسته‌بندی رب گوجه فرنگی
  • پاستوریزاسیون
  • دربندی
  • سوالات عملیات بازرسی کارخانجات رب
  • بازرسی رب گوجه فرنگی
  • روش‌های تمیز کردن کارخانجات صنایع غذایی
  • بخش تغلیظ
  • پالایش و تصفیه فاضلاب
  • زوائد جامد باقیمانده
  • مواد مایع فاضلاب
  • کنترل کیفی
  • ۱- آزمایشگاه کنترل کیفیت
  • کنترل مواد اولیه
  • آزمونهای کنترل کیفیت گوجه‌های دریافتی
  • آزمونهای کنترل کیفیت آب مصرفی
  • آزمایشات مربوط به کلر در آب مصرفی کارخانه
  • آزمونهای کنترل کیفی قوطیهای فلزی
  • آزمایش میکروبی قوطیهای کنسرو
  • روشهای اندازه گیری فاکتورهای درب بندی
  • کنترل کیفی حین فرایند
  • آزمایشات شیمیایی و فیزیکی روی نمونه‌های درب
  • آلودگهای میکروبی در کنسروهای اسیدی (رب)
  • شمارش میکروسکوپی کپکها به روش هوارد
  • آزمونهای تشخیص میکروارگانیسم‌های موجود در کنسرو رب
  • کنترل محصول تمام شده

 

دانلود فایل فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی مناسب برای

درس کارآفرینی در دانشگاه ها
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

 

فرمت فایل : WORD قابل ویرایش

تعداد صفحات: ۳۵۲ صفحه

برای خرید بر روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

9000 تومان – خرید


درباره نویسنده

admin 987 نوشته در دانلود طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.