no-img
دانلود طرح توجیهی

دانلود طرح کارآفرینی تولید سوپ میگو - دانلود طرح توجیهی


دانلود طرح توجیهی

ادامه مطلب

دانلود طرح کارآفرینی تولید سوپ میگو
zip
مرداد ۲۳, ۱۳۹۳

دانلود طرح کارآفرینی تولید سوپ میگو


دانلود طرح کارآفرینی تولید سوپ میگو مناسب برای ارائه به ادارات و سازمانها و بانک ها برای اخذ وام برای احداث کارخانه و  کسب و کار های زودبازده

موارد کاربرد : مصارف غذایی

اشتغالزایی : ۲۵ نفر

ظرفیت پیشنهادی طرح : ۴۵۰ تن در سال

 معرفی محصول : میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است ، ۱۰۰ گرم میگو حاوی ۷۷ گرم آب ، ۹۹ کالری انرژی ، ۱/۱۸ گرم پروتیین ، ۰/۸ میلی گرم چربی ، ۱۶۳ میلی گرم کلسترول و ۹۱ میلی گرم قند است . از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتیین زیادی دارند نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو کالری کمتری دارد . پروتیین موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه های لازم برای رشد می باشد . پروتیین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم بند به راحتی هضم میشود . برای گروه هایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تامین پروتیین روزانه آنهاست . میگو ها در کل دارای چربی کمی میباشند . اسید های چرب امگا ۳ که از دسته اسید های چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند در میگوها به وفور یافت می شوند. این دسته از اسید های چرب میتوانند در کاهش خطر بیماری های قلبی موثر واقع شوند……

موضوعات بررسی شده در این طرح :

مقدمه
معرفی سوپ میگو
ترکیب شیمیایی سوپ میگو
نام و کد سوپ میگو (آیسیک ۳)
شماره تعرفه گمرکی محصول
بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی )
استاندارد و ویژگی های سوپ میگو
ویژگیهای ظاهری سوپ میگو
ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژی محصول
نحوه بسته بندی محصول
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
قیمت سوپ میگو در ۵ سال گذشته
توضیح موارد مصرف و کاربرد سوپ میگو
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده سوپ میگو
شرایط صادرات محصول
وضعیت عرضه و تقاضای محصول
شرحی بر وضعیت تولید کنندگان داخلی سوپ میگو
بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
بررسی روند واردات  از آغاز برنامه سوم
بررسی اجمالی رقبا و دور نمای پوشش تقاضا در سالهای آتی
بررسی روند مصرف  از آغاز برنامه
بررسی روند صادرات محصول و امکان توسعه آن
شرحی بر وضعیت گذشته صادرات محصولات
صادرات ، بررسی سوابق و عوامل اصلی مؤثر در آن
شرحی بر صادرات محصولات
محدودیتهای دولت جهت صادرات
بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات
چگونگی انتقال تکنولوژی
مسائل زیست محیطی مرتبط با تکنولوژی منتخب
ضایعات تولیدی تکنولوژی منتخب
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی
تعیین ظرفیت اقتصادی
محاسبه تعداد ماشین آلات مورد نیاز
انتخاب فروشنده یا سازنده ماشین آلات
سایر نیازمندیها
لیست تجهیزات آزمایشگاهی
تجهیزات حمل و نقل درون و برون کارگاهی
تجهیزات اداری مورد نیاز طرح
فضاها و ساختمانها
فضای مورد نیاز بخش اداری کارخانه
محاسبه فضای مورد نیاز تولیدی
فضای مورد نیاز غیر مستقیم تولید
فضای مورد نیاز نهارخوری و آشپزخانه
فضای مورد نیاز سرویس بهداشتی
فضای مورد نیاز انبار مواد اولیه
فضای مورد نیاز انبار محصول
خلاصه وضعیت فضاهای مورد نیاز
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن
مشخصات فنی مواد اولیه و میزان مصرف
میزان مواد اولیه ( اصلی ، کمکی و بسته بندی) مورد نیاز طرح
میزان مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید محصولات طرح
میزان مواد مصرفی کمکی و بسته بندی
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
چارت سازمانی دوران بهره برداری
بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و …
تأسیسات برق اضطراری
سیستم تصفیه آب
سیستم تصفیه فاضلاب
سوخت مصرفی ( گاز و گازوئیل )
سیستم هوای فشرده
سیستم بخار مصرفی
سیستم گرمایش
سیستم سرمایش
تجهیزات اطفاء حریق
وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی  و  پیشنهاد  نهایی  در  مورد  احداث  واحد های جدید

 

دانلود طرح توجیه فنی و اقتصادی تولید سوپ میگو مناسب برای
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

 

فرمت فایل : pdf

تعداد صفحات: ۱۲۸

برای خرید بر روی دکمه خرید پایین کلیک کنید

8000 تومان – خرید


درباره نویسنده

admin 987 نوشته در دانلود طرح توجیهی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.